Tippek, trükkök, jó tanácsok

Sokan azt mondják az elektromos cigisekre, hogy egyik függést a másikra cserélik.

Ez nem igaz : a legtöbb elektromos cigarettát használó automatikusan csökkenti a bevitt nikotin mennyiségét, és előbb-utóbb nikotinmentes lesz. Más szóval teljesen abbaigya a dohányzást. Valaki abbahagyja az elektromos cigarettázás is, másoknak pedig hobbivá válik. Néhányan egyszerűen nem szeretnék elhagyni a nikotint, a nikotinbevitel módját pusztán egy lényegesen kevésbé káros alternatívára cserélnék.

Sokan azt mondják a legjobb módja a dohányzás abbahagyásának, ha egyik napról a másikra letesszük a cigarettát. E sem teljesen így van ezzel a módszerrel a dohányzók mindössze 3,5%-a képes leszokni a dohányzásról, amíg az elektromos cigarettával történő leszokás sikerét 30-50%-ra becsülik.

A másik ami a legnagyobb tévhit az,hogy elektromos cigaretta veszélyes ? Az elektromos cigaretta használata a több ezer mérgező anyaggal összehasonlítva, amelyet a hagyományos cigarettával viszünk be, messze kevésbé káros alternatívát jelent a dohányosok számára.

Az elektromos cigaretta tüdőkárosodást okoz. Egyetlen tanulmány sem mutatta ki, hogy az elektromos cigaretta tüdőkárosodást okozott volna. Egy 2013. februári tanulmány viszont úgy találta, hogy az elektromos cigaretta rövid távon nem hat a tüdő működésére, szemben a hagyományos cigarettázással és a passzív dohányzással. Emellett nem tudományos kutatások úgy találták, hogy korábbi dohányosok esetén az elektromos cigarettát használóknak nőtt a tüdőteljesítménye, megszűnt az állandó köhögésük és megnőtt a testmozgásra való hajlandóságuk.

Aztán jönnek a nyafogások amit már mintanyian hallottunk Nem működik ezzel nem lehet leszokni . (Jellemzően azoktól, akik valamely silány minőségű terméket próbáltak.) A minőségi terméket kell venni, és működni fog. Ha minőségi elektromos cigarettát használsz a működni fog és valaki ezzel az érvvel jön, segíts neki.
Ormótlan ,hogy nézek ki vele az utcán Az elektromos cigaretta rengeteg formában és méretben kapható.
Sokat kel vesződni vele Mindenki számára van megfelelő elektromos cigaretta. Vannak olyanok, amelyek másodpercek alatt összeállíthatók, és összesen két részből állnak (egy előretöltött, cserélhető patronból és egy akkumulátorból).
Az elektromos cigaretta is rákot okoz Nem a nikotin okozza a rákot, hanem a hagyományos cigarettázás során felszabaduló több ezer égéstermék. Aki elektromos cigarettára vált, jelentős mértékben csökkenti annak az esélyét, hogy rákos lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése