2013. szeptember 17., kedd


Lehet, hogy a mi gondolkodásunkba már nem fér bele se az igazi, se az elektromos  cigi, de azért nem kéne pálcát törni afelett, akinek szüksége van rá. Főleg annak nem muszáj, hogy véleménye legyen, aki soha nem volt dohányos, soha nem próbált még leszokni, soha nem volt e-cigije, és semmi tapasztalata nincs ez ügyben. Ugyanis annak a véleménye nem mértékadó, nem hiteles.
Jelentem, hogy én több, mint 25 évig dohányoztam, és vettem e-cigit, amit a mai napig használok  is. Én jártam mindkét úton, és nem találok benne semmi elítélendőt, ha a leszokást célzod meg vele.

 Az e-cigi az analóg cigarettához  képest sokkal tisztább, hiszen égéstermékek mint a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom, higany, nem jutnak a szájba és a tüdőbe, és megkíméli a passzív dohányzás egészségkárosító hatásaitól a dohányzó környezetében tartózkodókat is. Hát igen, az a néhány vegyület viszont bejut a testbe, ami tulajdonképpen azt a több száz vegyületet helyettesíti, ami a dohánylevél és az adalékok elégetéséből származik... A folyadék pedig ritkán jut a szájba, ha jó minöségű a készülék és megtanultuk használatát. Komoly támogatást adhat az e-cigi annak, akinek hiányzik a leszokáshoz szükséges lelkierő és a végleges elhatározás.Ha viszont, ez segít leszokni, akkor  nem csináltál rossz üzletet... igenis van létjogosultsága a dolognak, mégpedig épp a leszokásban nyújthat segítséget. Én nem a dohányzás új alternatíváját látom ebben, hanem a dohányzásról való leszokás új eszközét. Először is, mint ahogy az a nevében is benne van, elektromosan működik. Maga a szerkezet két részből áll, mely az akkuból és a patronból áll, mely magában foglalja az e-liquid folyadékot.

 Ez a folyadék tulajdonképpen egy ízesített anyag, mely már alacsony hőfokon légneművé válik, azaz gőzzé alakul át.. Az elektromos cigaretta a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50-60 °C) is szimulálja, amely tényezők együttesen járulnak hozzá a dohányosok megszokott komfortérzetének kialakulásához. Az e-liquid folyadék nem tartalmaz semmiféle káros anyagot, ezzel védi egészségünket és környezetünket egyaránt. Létezik úgynevezett ízesített folyadék is, amivel fokozhatjuk az egészséges dohányzás élvezetét. A lényege az elektromos ciginek, hogy segítsen mindazoknak az embereknek, akik szeretnének kényelmesen és nehézségek nélkül leszokni a dohányzásról. Amennyiben Ön is szeretne élni ezzel a lehetőséggel és megrendelné a terméket, akkor ajánlom figyelmébe az eliquidtrafik.hu oldalt, amely nem csupán webáruházként üzemel, de rengeteg hasznos információt és tudnivalót is megtalálhat az elektromos cigivel kapcsolatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése