2013. október 29., kedd

óriási karácsonyi nyereményjáték

óriási karácsonyi nyeremény játékRövid ismertető a készülékröl
A mai modern világban, amikor szinte már nem tudunk elektromos eszközök nélkül élni, nélkülözhetetlen, hogy állandó figyelmet szenteljünk az akkumulátor töltöttségi állapotának. Erre azonban gyakran nincs időnk, és könnyen azon kapjuk magunkat, hogy e-cigink, mobiltelefonunk, vagy tábla pc-nk a lemerülés határán áll.
A Power Bankkal ezt elkerülheted, így útközben vagy szabadtéri programokon 230 voltos hálózat nélkül is feltöltheted a mobilodat, e-cigidet és számos más eszközt (pl. fényképező, mp3 lejátszó, kamera, GPS, stb.) is! 

óriási nyeremény játék
Mineden vásárlónk aki  elektromos cigaretta szettet vásárol  november 1 és december 15 között automatikusan részt vesz egy sorsoláson. Amely során 2 darab powerbank kerül kisorsolásra.És mit tud még? Töltési funkciója mellett a Power Bankot egy nagy teljesítményű ledlámpával is ellátták, ami pont kapóra jön, ha rád sötétedett. A készülék lámpáját az oldalsó gomb eltolásával kapcsolhatod be.
Mekkora a Power Bank? A töltő egészen aprócska, nem  sok helyet foglal, így a zsebedben is kényelmesen elfér. Szélessége 58 mm, magassága 76 mm, mélysége 21 mm. Súlya 130 gramm, így nem nehezebb, mint egy érintőképernyős mobiltelefon
Mit tartalmaz a Power Bank csomag?
A készlet 1 darab 5000 mAh-s Power Bank akkutöltőt, 1 darab kábelt (USB / DC3,5) és 8 darab adaptert tartalmaz, amit Apple, mikro USB, Nokia DC 2.0, mini USB, Samsung, LG, PSP, Sony Ericsson csatlakozókhoz használhatsz.
Sorsolás
Sorsolás december 16 án a nyerteseket  a rendelésben megadott telefonszámon és e-mailben értesitűnk.Minden kedves vásárlónknak sok sikert és kellemes vásárlást kívánunk
Üdvözlettel
eliquidtrafik csapata

Ügyfélszolgálat
 munkanapokon 9:00 és 18:00 között készséggel áll rendelkezésedre!
06-20-3939-982

Email: eliqvidtrafik@gmail.com
Twitter    Facebook

Olvasd Blogunkat                   Magyar evaper forumon is megtaláltok minket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése