2014. január 17., péntek

Megérkeztek az elektromos pipa szettek

Megérkeztek az elektromos pipa szettek
A kultúrdohányosok nagy kedvence már az elektromos cigaretták világában is képviselteti magát. Az elektromos pipa megszólalásig hasonlít az eredetire. Igazi luxus kategóriás kinézet, szalon-dohányos életérzés és jól átgondolt, tartós szerkezet.Van közöttük automata (szívásra aktiválódó) készülék, így nem kel a gombot nyomva tartanunk szívás közben. Folyamatosan lehet vele pöfékelni. Rendkívül elegáns, nem mindennapi készülék.



Elektromos pipa ce4  készlet automata kivitelben
Az elektromos pipa a kultúrdohányosok nagy kedvence már az elektromos cigaretták világában is képviselteti magát. Az elektromos pipa megszólalásig hasonlít az eredetire .Gyönyörű kivitelezés tartós használat jellemzi vákumszenzoral rendelkezik amely szívásra aktiválódik így nem kel gombot nyomva tartanunk használata közben. Beépített akkuja még a nagy dohányosok igényét is kielégíti akár 2 nap használtat mellett sem kel tölteni. A pipa porlasztója cserélhető 510 csatlakozású amit tetszés szerint lecserélhetsz a saját kedvenc patronodra.1100nAh akkuja a legaktívabb dohányosoknak is elegendő.




Elektromos pipa készlet automata kivitelben
Az elektromos pipa a kultúrdohányosok nagy kedvence már az elektromos cigaretták világában is képviselteti magát. Az elektromos pipa megszólalásig hasonlít az eredetire .Gyönyörű kivitelezés tartós használat jellemzi vákumszenzoral rendelkezik amely szívásra aktiválódik így nem kel gombot nyomva tartanunk használata közben. Beépített akkuja még a nagy dohányosok igényét is kielégíti akár 2 nap használtat mellett sem kel tölteni. A pipa porlasztója cserélhető 510 csatlakozású amit web áruházunk kínálatában megtalálsz hozzá. A készletben található tűs flakon segítségével a patron töltése rendkívül egyszerű

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése